Întâlniri cu actorul Ethan Hawke pe 19, 20 și 21 septembrie la CinemaPRO

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 19, 20 şi 21 septembrie, la CinemaPRO, American Independent Film Festival pregăteşte trei întâlniri cu actorul Ethan Hawke, invitat special al Festivalului.

Pe 19 septembrie, începând cu ora 21.00, Ethan Hawke va introduce filmul „Born to Be Blue”, care va fi prezentat în premieră în România și proiecție unică.

btbb_day21-00451.jpg

Actorul joacă rolul celebrului trompetist și muzician Chet Baker, devenit o legendă a jazz-ului în anii `50.

Pe 20 septembrie, cinefilii din Bucureşti au programată o a doua întâlnire cu Ethan Hawke, la începutul filmului „Boyhood”, de Richard Linklater, o producţie filmată timp de 12 ani cu aceeaşi distribuţie.

boyhood-ethan-hawke.jpg

Cel mai bun film la Globurile de Aur 2015, „Boyhood” este o poveste revoluţionară despre creştere şi maturizare, văzută prin ochii unui copil pe nume Mason care creşte literalmente pe ecran.

Cea de-a treia întâlnire cu Ethan Hawke va marca închiderea acestei ediţii a American Independent Film Festival. Astfel, pe 21 septembrie actorul va susţine un Q&A la finalul proiecţiei „Before the Devil Knows You’re Dead” în regia lui Sidney Lumet, programat la Cinema PRO, de la ora 19.00.

Discuţia va fi moderată de criticul de film Irina Margareta Nistor. American Independent Film Festival a debutat la Bucureşti cu filme prezentate în premieră, întâlniri cu actori şi sesiuni de Q&A.

Joaquin_Phoenix___Cristian_Mungiu_credits_Ionut_Dobre__1_.jpg

Festivalul a fost deschis de regizorul Barry Jenkins, care a răspuns la întrebările publicului la proiecţia filmului Moonlight, în cadrul unei intervenţii live prin Skype. Şi mai aproape de public au fost actorii John C. Reilly şi Joaquin Phoenix, care au dialogat cu publicul pe 16 septembrie, la București.

John_C__Reilly_credits_Ionut_Dobre__1_.jpg

Programul complet al American Independent Film Festival la București poate fi consultat online.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje