"Inferno", cel de-al treilea film din seria "Codul lui Da Vinci", in deschiderea Dracula Film Festival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pasionatii de film sunt invitati, in perioada 12-16 octombrie, la Brasov, unde va avea loc cea de-a patra editie Dracula Film Festival, eveniment dedicat iubitorilor de filme horror si fantasy.

V-am povestit deja despre noua competitie Dracula Digital, asa ca a venit vremea sa vorbim despre filmul din deschidere - Inferno, cel de-al treilea film din seria Codul lui Da Vinci.

Thriller-ul bazat pe romanul cu acelasi nume al lui Dan Brown, ii are ca protagonisti pe Tom Hanks, Felicity Jones, iar intr-un rol secundar apare actrita romanca Ana Ularu.

1__Medium_.jpg

Sinopsis:

Faimosul expert in simbolistica, Robert Langdon (Tom Hanks), se afla pe urmele unor indicii care il conduc la marele Dante.

Doar ca acesta se trezeste amnezic intr-un spital italian, unde se aliaza cu Sienna Brooks (Felicity Jones), o doctorita care, spera el, il va ajuta sa isi redobandeasca memoria.

Impreuna pleaca intr-o cursa nebuneasca prin Europa pentru a dejuca un complot mondial.

Filmul va fi proiectat in avanpremiera nationala, iar din 14 octombrie va rula in cinematografele din Romania.

2.jpg

Alte filme pe care nu trebuie sa le ratati:

Therapy (Franta, 2016):

Cel de-al doilea lungmetraj al lui Nathan Ambrosioni, numit si copilul minune al filmului horror, in varsta de doar 16 ani, va fi proiectat, de asemenea, in afara competitiei, la Dracula FF.

Filmul a facut parte din selectiile oficiale ale festivalelor Fantasia (Canada) si Sitges (Spania) si prezinta, intr-un mod inedit din punct de vedere al montajului, aventurile sumbre ale unui grup de prieteni care exploreaza cladirea abandonata a unui spital de nebuni.

3.jpeg

3.jpg

Under The Shadow (Iran, 2016):

Debutul in lungmetraj al regizorului de origine iraniana Babak Anvari, care a avut premiera mondiala la Sundance 2016, va rula de asemenea in afara competitiei Dracula Film Festival.

Premiat la Fantaspoa 2016 (Brazilia), filmul spune povestea unei mame si a fiicei sale, care incearca sa se descurce in Teheranul sfasiat de razboi al anilor ’80, cand o entitate malefica incepe sa le bantuie locuinta.

4.jpg

Metropolis:

Capodopera lui Fritz Lang, unul dintre cele mai cunoscute filme mute ale expresionismului, care se afla la baza genului science fiction, va fi proiectat in inchiderea Dracula Film Festival.

Intr-o metropola futurista, in care cele doua clase sociale, cea a liderilor bogati si cea a muncitorilor inrobiti de saracie sunt foarte bine delimitate, fiul conducatorului orasului se indragosteste de o profeta din clasa de jos. Filmul va fi acompaniat muzical live de catre DJ-ul francez RadioMentale.

5.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje