Incepe cea de-a zecea editie a Festivalului de Film One World Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Intre 13 si 19 martie va avea loc editia cu numarul 10 a Festivalului de Film Documentar si Drepturile Omului One World Romania. Peste 50 de documentare vor fi proiectate la Cinema Elvira Popescu, Union, Eforie si Muzeul Taranului Roman.

Pe langa filme, spectatorii vor avea la dispozitie si evenimente conexe: dezbateri, ateliere, expozitii.

15972424_10154243464938994_6331030904314603540_o.png

Tema editiei de anul acesta a One World Romania este frica si diferitele sale manifestari in societate, iar filmele pe care le vom vedea exploreaza originile temerilor noastre si cum putem trece peste ele.

Imaginea One World Romania reda tema generala a festivalului prin folosirea papusilor rusesti. Fiecare dintre cele zece papusi reprezinta o editie a festivalului, dar si o reprezentare a fricii. Papusile folosite pentru a ilustra festivalul in 2017 sunt desenate de Pisica Patrata (Alexandru Ciubotariu) si animate de Tudor OM. Grafica este realizata de Crina Ioana Athanasiu si Adriana Jipa.

one-world-romania.png

Lista filmelor selectate pentru cea de-a zecea editie One World Romania si sectiunile festivalului vor fi anuntate in curand.

Elevii aflati in clasele IX-XII se pot inscrie pana pe 19 februarie in Juriul Liceenilor One World Romania, prin redactarea si trimiterea unui eseu pe tema ”Frica naste monstri. Rezista-i!”. Dintre cei inscrisi, organizatorii vor alege cinci tineri care vor acorda singurul premiu al festivalului.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje