Hugh Laurie aka ”Dr. House” a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Actorul britanic Hugh Laurie, in varsta de 57 de ani, a primit pe 25 octombrie o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame. Vechiul sau colaborator Stephen Fry a tinut un discurs in deschiderea evenimentului.

Hugh-Laurie.jpg

Laurie este celebru pentru rolul doctorului House din serialul cu acelasi nume, in care a jucat din 2004 pana in 2012 si pentru care a primit Globul de Aur in 2006 si 2007. De asemenea, acesta a fost cel mai bine platit actor de televiziune.

hepta_2623483.jpg

In afara de faptul ca e actor, regizor, producator, interpret de jazz si romancier, Hugh Laurie mai este si tatal a 3 copii adulti. Îmbrăcat într-un costum sobru și purtând în picioare șosete imprimate cu steagul britanic Union Jack, Hugh Laurie s-a declarat privilegiat că face parte dintr-o industrie care uneori schimbă viața oamenilor din această lume.

hepta_2623614.jpg

Am 57 de ani si am avut o viata extraordinar de norocoasa de la inceput pana la sfarsit si aproape ca ma astept in fiecare zi sa-mi cada in cap un pian pentru a echilibra acest mare noroc”, a declarat actorul la ceremonie.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje