HBO anuleaza cel de-al doilea sezon al serialului Vinyl

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Directorii HBO au anunat ca nu va mai exista un al doilea sezon pentru Vinyl, serial produs de Martin Scorsese si Mick Jagger si inspirat din industria muzicala a anilor '70. La asta a contribuit retragerea scenaristului Terence Winter (care a scris si Boardwalk Empire), dar si faptul ca serialul nu a avut parte de succesul scontat.

Dupa ce am analizat cu atentie situatia, am decis sa nu producem un al doilea sezon din serialul Vinyl. Evident, nu a fost o decizie pe care am luat-o cu usurinta. Apreciem enorm echipa din spatele serialului si intreaga echipa de actori care au lucrat din greu si cu pasiune la acest proiect”, se arata in comunicatul remis de HBO.

vinyl2.jpg

Vinyl spune povestea lui Richie Finestra, presedintele unei case de discuri care incearca sa isi salveze afacerea, dar si viata personala, dominata de excese de tot felul. Drogurile sunt la tot pasul, petrecerile sunt in stare sa darame cladiri (la propriu), iar New York-ul anilor '70 este locul unde iau nastere unele dintre cele mai importante fenomene muzicale. De la rock n roll la hip-hop, punk si disco, aici era the place to be. Unul dintre rolurile secundare est interpretat de James Jagger, fiul lui Mick Jagger.

james-jagger-vinyl-2.jpge

Citeste si lista noastra de documentare despre trupe misto care n-au ajuns celebre.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje