Gheorghe Visu a luat premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de film de la Sarajevo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Gheorghe Visu a castiga trofeul "Heart of Sarajevo", acordat de Festivalul de film de la Sarajevo celui mai bun actor.

Gheorghe Visu a fost recompensat astfel pentru rolul din productia "Caini", in regia lui Bogdan Mirica. Este al doilea premiu pe care acest film il castiga la Sarajevo, dupa ce a luat si Mentiunea Speciala a Juriului.

3.jpg

Ma bucur enorm ca Gheorghe Visu a obtinut premiul pentru cel mai bun actor la Sarajevo. Faptul ca pentru rolul asta a slabit 27 de kilograme a devenit de-a lungul interviurilor un fel de anecdota - dar pentru mine, care l-am vazut cum s-a lasat locuit de personaj de-a lungul filmarilor, e mai mult decat atat.

A fost dedicat 100% si pentru asta nu pot decat sa-i fiu recunoscator. Bineinteles, ma bucur dublu si pentru ca filmul a luat Mentiunea Speciala a Juriului -  in 2014, in programul Cinelink in Sarajevo, producatoarea Marcela Ursu si cu mine i-am cunoscut pe producatorii francezi fara de care Caini nu stiu daca ar fi fost posibil, a comentat regizorul Bogdan Mirica.

2.jpg

Sinopsis:
Tanarul Roman ajunge intr-un sat izolat din Dobrogea unde vrea sa vanda mosia mostenita de la bunicul sau, decedat de curand. Roman va afla ca acesta a fost un infractor cunoscut in zona si va trebui sa-i infrunte fostii parteneri.

1.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje