Gafa de proportii de la premiile Oscar 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mai tineti minte momentul penibil cu ”Mihaela, dragostea mea” de la alegerile prezidentiale din Romania? Ceva de genul s-a intamplat si aseara, chiar la cea de-a 89-a editie a Premiilor Oscar. (vezi aici nominalizatii si castigatorii)

giphy__2_.gif
Gif-uri via The Vulture

Cel mai important premiu al galei, premiul pentru Cel mai bun film, a fost inmanat, printr-o inexplicabila eroare a prezentatorului, actorul Warren Beatty, peliculei "La La Land" (regia Damien Chazelle).

Peste cateva minute, eroarea a fost corectata si trofeul a fost atribuit adevaratului castigator: filmul "Moonlight", in regia lui Barry Jenkins.

giphy.gif

Astfel, echipa La La Land a fost nevoita sa coboare de pe scena si sa inmaneze statueta echipei de la Moonligh care au primit premiul in stare de soc.

giphy__1_.gif

PricewaterhouseCoopers, compania care se ocupa de procesul de votare al Academiei de 83 de ani, a dat urmatoarea declaratie:

„Ne cerem sincere scuze de la „Moonlight“, „La La Land“, Warren Beatty, Faye Dunaway si spectatori pentru eroarea care a fost facuta in timpul ceremoniei de decernare a premiului pentru Cel mai Bun Film. Prezentatorilor li s-a dat un plic din categoria gresita si in momentul in care eroarea a fost descoperita a fost imediat corectata. In prezent investigam cum s-a putut intampla asta si regretam profund ce s-a intamplat. Apreciem gratia cu care nominalizatii, Academia, ABC si Jimmy Kimmel au abordat situatia.“

giphy__3_.gifNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje