Francis Ford Coppola lucreaza la un joc video inspirat de filmul "Apocalypse Now"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Francis Ford Coppola si o echipa de dezvoltatori doresc sa stranga prin intermediul platformei Kickstarter 900.000 de dolari pentru proiectul unui joc video inspirat de filmul "Apocalypse Now".

Apocalypse Now” este unul dintre cele mai bune filme de razboi facute vreodata si are in distributie pe legendarul Marlon Brando.

apocalypse-now.jpg

Este foarte posibil sa fie lansat si un joc video ”Apocalypse Now”. Coppola si o echipa de dezvoltatori doresc sa stanga prin intermediul platformei Kickstarter 900.000 de dolari pentru acest proiect. Daca sunt stranse fondurile necesare, jocul va debuta pe piata in 2020.

170127160508-apocalypse-now-scene-780x439.jpg

Jocul a fost gandit ca un RPG, iar in spatele lui se afla o echipa de dezvoltatori veterani, printre care se numara unii care au lucrat la proiecte de succes precum „The Witcher”, „Gears of War: Judgment”, „Pillars of Eternity” sau „Wasteland 2”.

apocalypsenow.jpg

Pe pagina de Kickstarter a ”Apocalypse Now” nu sunt oferite foarte multe detalii despre cum va arata jocul. Dupa doar o zi, proiectul a strans 47.000 de dolari.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje