Filmul ”Toni Erdmann” este marele castigator al premiilor Academiei Europene de Film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lungmetrajul ”Toni Erdman”, regizat de Maren Ade si co-produs de Ada Solomon a luat aseara majoritatea premiilor la gala de premiere a Academiei Europene de Film, Oscarul European. Aceasta a avut loc in Polonia. "Toni Erdmann" a castigat 5 premii, inclusiv ”Cel mai bun film european” si ”Cel mai bun regizor”.

485420l.jpg

Toni Erdmann spune povestea unui tata excentric, ajuns la pensie si pus mereu pe glume, care hotaraste sa ii faca o vizita surpriza fiice sale, o femeie de cariera care lucreaza la un proiect important ca strateg corporatist in Bucuresti. Pentru a se apropia de fiica, tatal, pe nume Winfried Conradi, vine din Germania la Bucuresti si se transforma intr-un personaj haios pe nume Toni Erdmann.

In acest film, personajul princial, Winfried, regizeaza un spectacol pentru ca este extrem de disperat. As spune ca in acest film sunt doua genuri - drama si comedie - prezente in acelasi timp”, a spus regizoarea Maren Ade.

ToniErdmann.jpg

Actorul care l-a interpretat pe Winfried, Peter Simonischek, a obtinut premiul pentru cel mai bun actor european, iar Sandra Huller, interpreta rolului fiice, premiul pentru cea mai buna actrita.

tonierdmann_02.jpg

”Toni Erdmann” va reprezenta Germania la Premiile Oscar din 2017.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje