Festivalul de Film Victoria a ajuns la cea de-a treia editie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Intre 26 si 28 august se reactiveaza spiritul liber si apetitul pentru filme in orasul de la poalele Muntilor Fagaras prin Festivalul de Film Victoria.

Cea de-a treia editie debuteaza cu proiectia in aer liber a peliculei “Bacalaureat” in regia lui Cristian Mungiu, o creatie cinematografica de o dubla insemnatate pentru oras, avand in vedere ca filmarile au avut loc chiar aici.

Vor urma cateva zile de maraton cinematografic  in care publicul se va putea bucura de productii de exceptie precum “Comoara”, “Selfie”, Buna, ce faci”,  dar si  de o selectie de scurt-metraje premiate national si international.

Pe langa proiectiile in aer liber, la Casa de Cultura a orasului vor rula filme romanesti deja consacrate, prezentate insa in premiera in orasul Victoria. Selectia include si o animatie pentru copii precum si lung-metrajul “ Poarta alba”, proiectat in prezenta regizorului Nicolae Marginean.

Noutatea acestui an consta in programul prelungit de proiectii in aer liber, fara a exclude insa acele lucruri care au facut deliciul editiilor anterioare: serile cu muzica chill la terasa, oferite de partenerii nostri Nicecream FM, posibilitatea inchirierii terenurilor de sport precum si accesul la piscina.

Intrarea la proiectii este libera, iar spatiile de campare sunt puse la dispozitie de autoritatile locale.

Dupa succesul primelor doua editii, cu peste 4000 de participanti, intalniri cu profesionisti in domeniu, premii, concerte, petreceri in aer liber, plimbari cu bicicleta si viata la cort, Festivalul de Film Victoria revine in forta, de data aceasta cu o selectie si mai bogata de productii cinematografice romanesti.

Pe langa promovarea filmului romanesc si reconectarea publicului la cea de-a saptea arta intr-un oras din care lipsea cinematograful, festivalul a contribuit din plin la popularizarea acestei zone cu un urias potential turistic.

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje