Emma Watson explica de ce a refuzat rolul din La La Land

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

V-am povestit acum ceva timp ca aparent, inainte ca Ryan Gosling si Emma Stone sa primeasca rolurile principale din La La Land, producatorii au fost in discutii cu Miles Teller si Emma Watson.

Spre fericirea unora si tristetea altora, cei doi au avut cerinte mult prea mari si pana la urma nu au putut ajunge la o intelegere.

Motivul pentru care nu s-a putut concretiza colaborarea a fost ultra-dezbatut in media si lucruri nu prea frumoase s-au spus despre Emma Watson, printre care ‘diva’, ' dificil de lucrat cu ea’ si multe altele.

SN8kNz8Um-_x.gif

Motivul insa pentru care actrita a refuzat rolul este unul cat se poate de simplu-cand La La Land i-a fost mentionat, ea deja semnase contractul pentru Beauty and the Beast, care nu a fost un rol usor si nu i-ar fi permis sa se dedice si unui alt proiect care necesita dedicatie completa. 

It's one of these frustrating things where names get attached to projects very early on as a way to kind of build anticipation or excitement for something that's coming before anything is really actually agreed or set in stone. Explica Emma.

gallery-1479131955-beauty.gif

Pentru Beauty and the Beast, actrita a fost nevoita sa rmana in Londra pe toata durata filmarilor.

I knew I had horse training, I knew I had dancing, I knew I had three months of singing ahead of me and I knew I had to be in London to really do that.

This wasn't a movie I could just kind of parachute into. I knew I had to do the work, and I had to be where I had to be. So, you know, scheduling conflict-wise, it just didn't work out.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje