Ellen DeGeneres si Portia de Rossi si-au scos locuinta "bijuterie" la vanzare - cum arata proprietatea incredibila si cati bani vor pe ea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ellen DeGeneres si Portia de Rossi si-au scos la vanzare locuinta lor "bijuterie" din Santa Barbara, California, pentru suma de 45 de milioane de dolari.

2.jpg

The Villa, asa cum este cunoscuta proprietatea, a fost multa vreme cea mai de pret locuinta a vedetelor, iar Ellen a declarat-o "casa in care ele vor imbatrani".

Localizata in zona Montecito, si avand vecini precum Oprah Winfrey, Al Gore sau Rob Lowe, casa este un exemplu de rustic si modern si pare absolut superba.

Moderatoarea in varsta de 59 de ani si sotia ei, in varsta de 44 de ani, cunoscute pentru faptul ca schimba casele foarte des, au cumparat proprietatea in 2013 pentru suma de 26.5 milioane de dolari si treptat au mai luat doua proprietati adiacente, astfel incat pamantul pe care-l au se intinde in prezent la aproape 7 hectare.

Casa dateaza din 1930, cand a fost construita de arhitectul Wallace Frost; el a avut o pasiunea pentru Italia, iar influenta acestei tari se poate vedea cu usurinta in designul spatiului.

Ellen a scris in 2015 cartea Home - ea a vorbit despre pasiunea ei pentru designul de interior, iar despre The Villa a scris:

The surrounding gardens and olive trees are almost as wonderful as the interior. The house truly feels like it was built out of the landscape, rather than plopped on a plot. It feels ancient, like it’s been there forever. Like that hill was never without the house. This is a home that honors nature, and I love that.


Sursa fotoNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje