E Megan Fox de pe alta planeta? Actrita in varsta de 30 de ani, cu 3 copii, a pozat intr-un pictorial care-ti va trezi toate simturile

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Megan Fox are doar 30 de ani si este deja mama a trei copii. Lucrurile nu se opresc aici - nu stim ce si cum face, insa actrita arata ireal de bine si pare ca trupul ei nu a suferit nicio transformare majora.

N-ar fi chiar absurd sa ne intrebam daca bruneta e de pe alta planeta sau nu si suntem sigur ca si voi veti simti asta dupa ce veti vedea imaginile de mai jos.

Fox a pozat pentru campania de primavara 2017 a brandului de lenjerie intima Frederick, iar fotografiile realizate de Ellen Von Unwerth ne-au lasat cu gura cascata.

I am so excited to reveal my first Frederick's of Hollywood campaign. Shooting in beautiful lingerie alongside Ellen von Unwerth was such a great opportunity. I cannot wait for fans to see the new collection.

Si ca sa fim clari - pictorialul a fost facut la doar cateva luni dupa ce vedeta a adus pe lume cel de-al treilea copil al ei. WTF?


Sursa fotoNici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Unde va place sa vedeti filme 3D in Bucuresti?
|Rezultate|Alte sondaje