E Megan Fox de pe alta planeta? Actrita in varsta de 30 de ani, cu 3 copii, a pozat intr-un pictorial care-ti va trezi toate simturile

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Megan Fox are doar 30 de ani si este deja mama a trei copii. Lucrurile nu se opresc aici - nu stim ce si cum face, insa actrita arata ireal de bine si pare ca trupul ei nu a suferit nicio transformare majora.

N-ar fi chiar absurd sa ne intrebam daca bruneta e de pe alta planeta sau nu si suntem sigur ca si voi veti simti asta dupa ce veti vedea imaginile de mai jos.

Fox a pozat pentru campania de primavara 2017 a brandului de lenjerie intima Frederick, iar fotografiile realizate de Ellen Von Unwerth ne-au lasat cu gura cascata.

I am so excited to reveal my first Frederick's of Hollywood campaign. Shooting in beautiful lingerie alongside Ellen von Unwerth was such a great opportunity. I cannot wait for fans to see the new collection.

Si ca sa fim clari - pictorialul a fost facut la doar cateva luni dupa ce vedeta a adus pe lume cel de-al treilea copil al ei. WTF?


Sursa fotoNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje