Dracula Film Festival, event-ul dedicat iubitorilor de filme horror si fantasy, prezinta competitia Dracula Digital

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pasionatii de film sunt invitati, in perioada 12-16 octombrie, la Brasov, unde va avea loc cea de-a patra editie Dracula Film Festival, eveniment dedicat iubitorilor de filme horror si fantasy.

In 2016, o noua competitie face parte din cadrul festivalului, si anume Dracula Digital.

Scopul acesteia este acela de a promova educatia cinematografica in randul adolescentilor, de a le oferi tinerilor din toata tara sansa de a se apropia de lumea filmului si de a descoperi si cultiva noi talente in cinema-ul din Romania.

1.jpg

Inscrierile se fac in perioada 13-30 septembrie 2016 pe site-ul www.draculadigital.ro, unde participantii pot trimite un film realizat cu telefonul mobil, a carui durata sa nu depaseasca 3 minute.

Votarea filmelor inscrise se face in perioada 1-7 octombrie pe acelasi site, iar reprezentatii primelor 5 filme clasate in functie de numarul de voturi obtinute vor fi invitati la Dracula Film Festival unde, cu asistenta unor specialisti, vor realiza cate un film horror, SF, supranatural, thriller sau fantastic.

Filmul va fi realizat cu telefonul mobil in orasul Brasov, pe o tema aleasa de juriusi va avea 3 minute.

2.JPG

Filmele vor fi proiectate in cadrul festivalului, duminica, 16 octombrie 2016, iar castigatorul va fi ales prin votul juriului. Premiul acordat este in valoare de 500 Euro.

De asemenea, in perioada 13-14 octombrie, cele 5 echipe selectate vor participa si la 2 workshop-uri din cadrul Dracula Film Festival: Totul despre smartphonesi Despre suspans (montaj si scenaristica). Acestea vor fi deschise si publicului larg.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje