DokStation, singurul festival de filme documentare muzicale are loc la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Prima editie DokStation, singurul festival de filme documentare muzicale din Bucuresti, va avea loc intre 23 si 25 septembrie.

Miercuri, 24 august, ora 19.30, la DESCHIS Gastrobar, va avea loc avanpremiera DokStation. In cadrul evenimentului va fi proiectat filmul documentar Mistaken for Strangers (2013), regia Tom Berninger, precedat de un concert live de cover-uri The National, sustinut de muzicienii Doru Trascau si Andi Dumitrescu.

Regizat de Tom Berninger, fratele mai mic al liderului formatiei The National, Matt Berninger, Mistaken for Strangers este un film care pleaca de la intentia de a documenta un turneu si ajunge sa faca cu onestitate, umor si duiosie, portretele celor doi frati, cu bune si cu rele.

Inaintea proiectiei, muzicianul Doru Trascau (The Mono Jacks, AB4) va sustine, alaturi de invitatii sai, un concert de cover-uri The National si alte surprize sonore pregatite special pentru acest eveniment.The National este o trupa indie rock americana, formata in Cincinnati, in 1999. Formatia este alcatuita din Matt Berninger (voce), Aaron Dessner (chitara si clape), Bryce Dessner (chitara), Scott Devendorf (bas) si Bryan Devendorf (tobe).

Trupa a inregistrat sase albume de studio, cel mai recent fiind Trouble Will Find Me, lansat in mai 2013. Matt Berninger a anuntat ca noul album, ce va avea influente electronice, va fi inregistrat dupa o serie de concerte cu noile piese, de-a lungul verii 2016.
In augusto Jacks/ AB4) care va avea cativa invitati speciali.

Doru Trascau a inceput prin a revolutiona peisajul muzical autohton, acum mai bine de un deceniu si jumatate, odata cu formatia AB4, una dintre primele trupe de rock alternativ din Romania. In 2008, Doru a pus bazele unui nou proiect muzical, The Mono Jacks, care in acest moment este una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternative de la noi. Vara aceasta The Mono Jacks a lansat un nou single, Drumul.
Andi Dumitrescu este liderul indragitei formatii folk rock Bucium, alaturi de care pregateste lansarea albumului conceptual Miorita in luna decembrie a acestui an.Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje