Documentarul facut de un student dupa ce si-a lasat telefonul sa-i fie furat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lui Anthony van der Meer, student la facultatea de film, i s-a furat iPhone-ul. Mintea lui s-a umplut de toate nedumeririle pe care probabil le-am avut avut toti cand am trecut prin asa ceva. Cine e persoana? Ce va face cu el? Il va pastra, il va vinde? Cine-i va citi toate mesajele private, ii va vedea fotografiile cu pisica si filmuletele la betie.
Peste violarea si agreasarea intimitatii prin furt, exista multe ale niveluri la care pierderea unui telefon, in felul acesta, ne afecteaza.

Studentul s-a hotarat sa raspunda la aceste intrebari printr-un documentar, asa ca si-a lasat telefonul sa-i fie furat din nou, de data asta insa cu o aplicatie care sa-l ajute sa urmareasca hotul- Cerberus.

Capture1.JPG

Cerberus e o aplicatie de spyware prin care Anthony a putut sa-si controleze telefonul cand acesta era deschis si online. 

Prin intermediul aplicatiei Anthony a putut sa spioneze harcore- foto, video, audio, citit mesaje si nu numai, apoi a montat totul intr-un documentar de 21 de minute, Find my Phone, care arata cat de usor e sa folosesti spyware, printre altele.

Capture2.JPG

Fun/sad fact: Telefonul lui pana la urma a ajuns in Romania.

Capture3.JPG

Mai multe informatii despre proiect pe pagina oficiala.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje