Documentarul lui Leonardo DiCaprio care a starnit controverse este online

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Leonardo DiCaprio a realizat timp de trei ani un documentar despre schimbarile climatice care afecteaza mediul si care vor duce la imposibilitatea supravietuirii pe Pamant. Documentarul a avut premiera oficiala in SUA pe 30 octombrie si acum intregul film poate fi vazut pe canalul de YouTube al National Geographic.

DiCaprio-Obama-620x413.jpg
Sursa: National Geographic

Before the Flood, regizat de Fisher Stevens, surprinde o calatorie personala de trei ani de zile impreuna cu actorul premiat la Oscar si U.N. Messenger of Peace, Leonardo DiCaprio, in care acesta intervieveaza indivizi din toate categoriile sociale, atat din tari in dezvoltare cat si in tari dezvoltate, care ofera viziuni unice, pline de zel si pragmatice asupra a ce ar trebui facut azi si in viitor pentru a preveni distrugerea catastrofica a vietii pe planeta noastra.

A massive change is required right now. One that leads to a new collective consciousness. A new collective evolution of the human race, inspired and enabled by a sense of urgency from all of you. Declara DiCaprio.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje