Doctorii nostri preferati din seriale s-au reunit intr-o reclama de senzatie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Doctorii din seriale precum Grey's Anatomy, ER, Scrubs, House si M*A*S*H au salvat numeroase vieti la televizor, insa cum s-ar descurca ei fata in fata cu pacienti reali?

Nu credeam ca ar face un job minunat si tocmai asta e motivul pentru care doctorii nostri preferati din seriale s-au reunit intr-o reclama senzationala, in care invita oamenii sa apeleze la medici reali atunci cand au o problema de sanatate.

1.jpg

Spot-ul este parte din campania brand-ului de asigurari de sanatate Cigna si ii incurajeaza pe oameni sa-si faca programarile anuale la medici.

Actorii Alan Alda, Patrick Dempsey, Donald Faison, Noah Wyle si Lisa Edelstein explica privitorilor cum practic habar n-au sa se descurce atunci cand vine vorba de o situatie reala legata de sanatatea unui om.

3.jpg

Clipul de mai jos ne arata cum Dempsey recunoaste ca nu a facut facultatea, in timp ce Faison spune ca ii este frica de sange.

We are the TV doctors of America, and we're partnering with Cigna to help save lives by getting you to a real doctor for an annual checkup, spun acestia.

2.jpg

Noua ne-a placut mult ideea, mai ales ca este una de impact. Voi ce parere aveti?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje