De ce Tilda Swinton nu vrea sa va drogati la proiectia Doctor Strange

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Doctor Strange a generat foarte mult hype, fiind considerat unul dintre cele mai bune filme din istoria Marvel.

E un trip psihedelic pe ciuperci, cu super eroi, cu Inception si Harry Potter, cu efecte speciale care fac origami din ecranul IMAX si te hipnotizeaza ca un caleidoscop 3D, pentru ca la sfarsit sa-ti dea mindfuck si sa te faca sa parasesti sala de cinema cu un mare WOW in pupile. Pe scara ciupercilor halucinogene din smart shop-urile din Amsterdam, Doctor Strange primeste nota: UTOPIA. (citeste cronica)

giphy-3.gif

Filmul a generat o dorinta de a fi vazut intr-o intoxicatie euforica, dar Tilda Swinton, are joaca rolul The Ancient One, are o alta parere. Actrita considera ca ar putea fi periculos, Doctor Strange avand cateva momente deosebit de intense.

I think maybe people will be stoned when they watch it. And some people will regret it. I do have a friend who's had some heavy trips who said a certain section in the film was quite difficult to take. I think it's going to be on a wrap-around tent in the back dance tents at festivals all next summer. I'm imagining Glastonbury with it kind of on a loop. Like, "Have a nice trip, Mr. Strange!" And there it goes.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje