Cu cat a fost platit Alec Baldwin pentru aparitia sa in Saturday Night Live

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Recent, Alec Baldwin a facut cateva precizari legate de aparitia sa in Saturday Night Live, unde interpreteaza o versiune caricaturala a presedintelui ales al SUA, Donald Trump. De asemenea, a dezvaluit si care este onorariul sau.

alec-baldwin-donald-trump-snl.jpg

Sa spui ca felul in care Alec Baldwin l-a interpretat pe presedintele-ales Donald Trump in «Saturday Night Live» a facut valuri ar fi un adevar spus doar pe jumatate. Acel rol l-a determinat pe Trump insusi sa il atace de cateva ori pe Baldwin pe Twitter”, au observat jurnalistii de la Variety.

Alec Baldwin a mai declarat intr-un interviu si ca a fost platit doar cu 1 400 de dolari pe episod, ceea ce e mult mai putin decat ne-am fi asteptat. De asemenea, acesta a mai precizat si ca nu el este cel care a scris scenariile acestor scenete televizate.

miley-cyrus-and-alec-baldwin-interrupt-edward-norton-s-saturday-night-live-monologue.jpg

Alec Baldwin si Donald Trump au fost implicati intr-un veritabil razboi al declaratiilor in ultimele saptamani, in special in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Recent, dupa ce Trump a spus ca interpretarea sa de catre Baldwin ”nu poate fi mai rea de atat”, Baldwin a reactionat imediat si i-a transmis viitorului presedinte american ca va inceta sa il mai imite daca politicianul isi va face publice declaratiile fiscale.

baldwin18f-1-web.jpg

”Saturday Night Live” a intrat in vacanta dupa episodul de sarbatori, difuzat pe 17 decembrie, si va reveni pe micile ecrane nord-americane pe 14 ianuarie.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje