Creatorul serialului ”House of Cards” a cerut stergerea contului de Twitter al lui Donald Trump

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Beau Willimon, scenaristul si dramaturgul responsabil de serialul ”House of Cards”, a cerut celor de la Twitter stergerea contului presedintelui american Donald Trump, din motive de siguranta nationala.

BeauWillimon.jpg

Cererea acestuia vine dupa ce liderul republican l-a acuzat pe predecesorul sau, Barack Obama, sambata, ca i-ar fi interceptat convorbirile sale telefonice in biroul din Trump Tower, New York, inaintea alegerilor prezidentiale de anul trecut.

Trump a legat acuzatiile de scandalul Watergate al lui Richard Nixon din anii 1970, fara a oferi, insa, dovezi.

Referindu-se la afirmatiile nefondate ale lui Trump, Willimon a solicitat oficialilor Twitter sa elimine contul magnatului imobiliar de pe reteaua de socializare.

14533853912_551068b2d9_z.jpg

De fapt, datorita raspandirii voastre la nivel mondial si a impactului in media, este de datoria voastra sa aveti in vedere conturile care favorizeaza amenintarile la siguranta nationala. Twitter este uimitor. Conecteaza lumea. Acest lucru vine cu o serie de responsabilitati: sa va jucati rolul in protejarea lumii”, a mai declarat Willimon.

Donald Trump nu a oferit inca niciun punct de vedere asupra declaratiilor lui Beau Willimon.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Care este trilogia preferata?
|Rezultate|Alte sondaje