Comedia romaneasca ”Doua Lozuri” a fost boicotata masiv de internauti pe IMDB si Cinemagia. Care este motivul revoltei ”trolilor”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vinerea trecuta a intrat in cinematografe filmul Doua Lozuri, in regia lui Paul Negoescu, o comedie romaneasca fresh, cu Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta in rolurile principale. Filmul a avut parte pana acum de cronici bune, ba chiar a inregistrat cel mai mai mare succes romanesc din 2016, daca ne luam dupa numarul de spectatori din weekendul lansarii.

2_tickets2__large.jpg

Doua Lozuri a intrat insa in vizorul unui grup de umor de pe net, intitulat sugestiv ”Autobaza”, ai carui membri au inceput sa boicoteze filmul din cauza prezentei pe generic al lui Codin Maticiuc, cunoscut personaj monden. Vlad Furtuna, liderul grupului, i-a indemnat pe membri sa ia masuri. Adica sa intre pe iMDB si Cinemagia si sa-i dea filmului nota minima.

627x0.png

Asta a facut ca in ultima zi, filmul ”Doua Lozuri” sa primeasca cateva sute de note de 1 pe iMDB si sa-i scada nota de la 8,9 (una dintre cele mai mari obtinute de un film romanesc) la 5,5. Dragos Bucur nu s-a lasat nici el mai prejos, transmitand un mesaj ”trolilor”:

Nu prea fac de asta, dar am o mare rugăminte la voi, prietenii mei virtuali. Domnul de mai jos și-a propus sa facă tot posibilul sa transforme succesul Doua Lozuri într-un insucces prin coborârea notelor pe Imdb și cinemagia.E o gluma proasta, e rea voința, e impotenta sexuala, artistica sau financiara, plictiseala, habar nu am.
Va rog sa ma ajutați votând pe Imdb și cinemagia cu nota PE(nu era în postul original) care credeți ca o merita Doua Lozuri.
Puteti sa ii transmiteți și ce credeți despre film pe pagina lui de fb:))

Vlad Furtuna a raspuns si el cu o amenintare, dupa care au mai curs niste injurii ”ca pe Facebook”

14591741_1375162605827184_4987673604530230268_n.jpg

Noi va recomandam ca intai de toate sa vedeti filmul in cinema, dupa care sa votati asa cum considerati mai bine.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje