Cine va prezenta gala Premiilor Oscar in 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Misiunea dificila de a prezenta gala Premiilor Oscar ii va reveni in februarie 2017 actorului de comedie şi realizatorului de talk-show Jimmy Kimmel, au anuntat reprezentantii Academiei Americane de Film.

2596.jpg

 Kimmel, in varsta de 49 de ani, care gazduieste show-ul "Late Night with Jimmy Kimmel,", difuzat de postul de televiziune ABC, va fi pentru prima data gazda a premiilor Oscar, in cea mai prestigiosa noapte din industria filmului. Actorul a gazduit anterior Premiile Emmy din 2016 pentru televiziune si American Music Awards.

jimmy-kimmel-oscars.jpg

Prezentatorul emisiunii „Late Night with Jimmy Kimmel“, difuzata de ABC, a confirmat in stilul caracteristic ca va prezenta pentru prima data o gala Oscar:

Da, o sa fiu gazda ceremoniei de decernare a Oscarurilor. Nu este o farsa. Iar daca se va dovedi a fi, razbunarea mea pe Academie va fi ingrozitoare si dulce”

Oscars2015_JimmyKimmel_PuppiesPromo.jpg

Gazda premiilor Oscar are misiunea dificila de a fi entertainter pentru sute de staruri ce iau parte la eveniment, precum si pentru telespectatorii de pe tot globul. Kimmel ii urmeaza drept prezentator al premiilor Oscar lui Chris Rock, actor de comedie de culoare, care a gazduit Oscarurile in 2016, pe fondul unei controverse despre diversitate in industria cinematografica de la Hollywood.

Gala premiilor Oscar 2017 va avea loc in Los Angeles, in 26 februarie, si va fi difuzata in Statele Unite ale Americii pe postul ABC.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje