Cine a fost responsabil pentru gafa de proportii de la Premiile Oscar 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

A 89-a gala a Premiilor Oscar va intra in istorie pentru una dintre cele mai mari gafe: plicurile cu castigatorii au fost incurcate, astfel ca ”La La Land” a fost anuntat castigator al premiului pentru ”Cel mai bun film”, desi acesta era ”Moonlight”.

OSCARS-REUTERS-1.jpg

Se pare ca responsabil pentru aceasta incurcatura a fost Brian Cullinan, un contabil care era ocupat scriind mesaje pe Twitter, care a reusit astfel sa anihileze procedura meticuloasa din spatele anuntarii premiului pentru ”Cel mai bun film”.

Brian Cullinan a publicat din culise o fotografie a actritei Emma Stone pe Twitter cu doar cateva momente inainte de producerea gafei.

brian-cullinan-pricewaterhouse-oscars-best-picture-mixup__oPt.jpg

A fost nevoie se treaca mai bine de trei ore pana ca PricewatersCoopers, compania care numara voturile exprimate de membrii AMPAS de peste 83 de ani, sa confirme ca actorilor Warren Beatty si Faye Dunaway le-a fost inmanat un alt plic decat cel care ar fi trebuit.

oscars.jpg

PwC spune ca isi asuma intreaga responsabilitate si a prezentat scuze publice actorilor si producatorilor celor doua filme vizate de aceasta gafa uriasa, ”La La Land” si ”Moonlight”.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje