Cele 46 de cadre din Rogue One: A Star Wars Story care n-au ajuns in film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Epicul Rogue One: A Star Wars Story asteptat cu nerabdare de fani din toata lumea nu a fost deloc lipsit de controverse, mai ales ca Disney a cerut regizorului Gareth Edwards sa mai filmeze scene inca o data  si sa le dea un ton diferit.

The execs at Disney are not happy with the movie, and Rogue One will have to go back into four weeks of expensive reshoots in July.Gareth's work on the first Godzilla shows he can handle a big studio blockbuster. But Rogue One has fallen short of what J.J. Abrams did with Star Wars: Episode VII: The Force Awakens. So Disney has ordered reshoots. Disney won't take a back seat, and is demanding changes, as the movie isn't testing well. A declarat la vremea aceea o sursa pentru Page Six.

rogue-one-cast-photo-d23-1536x864-521514304075.jpg

Din fericire, filmul a avut mare succes, dar fanii au reusit sa stranga cat mai multe din cadrele pierdute si au realizat o compilatie blana, care sigur o sa-i atraga in cinema pe cei care nu au vazut inca filmul.

In spiritul grandios Star Wars - Rogue One vine cu elemente care sa iti starneasca familiaritatea inca din primele secunde: coloana sonora, modul in care personajele frazeaza, luptele care nu-se-mai-termina, explozii, panorame spectaculoase din galaxii. Binele comun, sacrificiu, oameni obisnuiti care fac lucruri marete, lupta, speranta - sunt elementele care apar recurent pe toata durata filmului.
Regizat de Gareth Edwards cu Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Riz Ahmed, filmul este de sine statator, facand legatura intre capitolele trei si patru din saga. Rogue One spune povestea unui grup de rebeli care incearca sa fure planurile unei arme de distrugere in masa, Death Star. (citeste cronica)

ROGUE ONE - 46 SHOTS NOT IN THE FINAL FILM from Vashi Nedomansky on Vimeo.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje