Cei 8 odiosi - cel mai recent film al lui Tarantino are premiera in ianuarie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa Django Unchained, stam cu sufletul la gura sa vedem ce a mai nascocit febletea noastra, Mister Tarantino.

Cel mai recent film al sau, Cei 8 odiosi/ The hateful eight, se incadreaza tot in zona westernului.

La sase/opt ani de la Razboiul Civil American, o trasura goneste prin peisajul inghetat al Wyoming-ului. Pasagerii, vanatorul de recompense John Ruth (Russel) si captura sa, Daisy Domergue (Leigh), se indreapta spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept "Calaul" prin partile acestea, o va preda justitiei pe Domergue.

Pe drum, intalnesc doi necunoscuti maiorul Maquis Warren (Jackson), un fost membru al armatei de unionisti transformat intr-un josnic vanator de recompense si Chris Mannix (Goggins), un renegat din sud care pretinde ca este noul serif al orasului.

Pierduti in viscolul starnit, Ruth, Domergue, Warren si Mannix cauta adapost la popasul pentru trasuri din cea mai apropiata trecatoare, condus de Minnie Haberdashery.

Ajunsi la popas, sunt intampinati nu de Minnie, ci de patru straini. Bob (Bichir), cel care are grija de adapostul lui Minnie, plecata sa isi viziteze mama, ii are alaturi pe Oswaldo Mobray (Roth), calaul din Red Rock, cowboy-ul Joe Gage (Madsen) si generalul Confederatiei Sanford Smithers (Dern).

Pe masura ce vijelia cuprinde si trecatoarea unde s-au adapostit, cei opt calatori incep sa realizeze ca este foarte posibil sa nu mai ajunga deloc la Red Rock.

Al 8-lea film din cariera lui Tarantino (care a promis ca se va opri la al 10-lea), este si cel mai introspectiv si meditativ dar si cel mai lung (cu o durata de 182 minute).
Filmul western este structurat pe 5 capitole si se aseamana putin cu o piesa de teatru.

Restul vedem la cinema din 15 ianuarie.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje