Ce dezvaluiri a facut Dakota Johnson despre scenele de sex din ”Fifty Shades Darker”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dakota Johnson, fiica de 26 de ani a actorilor Don Johnson si Melanie Griffith, a facut cateva dezvaluiri despre scenele toride de sex din filmul ”Fifty Shades Darker”, care urmeaza sa fie lansat pe 10 februarie, in preajma Zilei Indragostitilor.

Actrita o interpreteaza pe Anastasia Steele, iar noua productie exploreaza relatia tumultoasa pe care tanara o are cu Christian Grey, un om de afaceri cu niscaiva inclinatii inspre BDSM.

Fifty-Shades-Darker-Movie-Set-Pictures.jpg

Intr-un interviu pentru revista „Vogue“, pe coperta careia apare in luna februarie, Dakota Johnson a explicat felul in care relatia ei – apropiata, dar amicala – cu actorul nord-irlandez Jamie Dornan, interpretul rolului principal masculin, i-a permis sa devina mult mai interesata de scenele fierbinti din aceasta franciza.

dakota-johnson-february-vogue-011.jpg

De asemenea, Johnson a precizat ca exista cai elegante pentru BDSM:

Acele scene pot fi foarte frumoase si de bun gust, iar articolele folosite pot fi luxoase. Admir curajul si onestitatea oamenilor care isi doresc astfel de lucrui, carora nu le este teama sa marturiseasca faptul ca au nevoie de ceva in plus pentru a fi excitati. Oare nu Dumnezeu le-a facut cadou oamenilor orgasmul?”

f7e08b3abbfd1d608f03751ce22c7fd2.jpg

Dakota Johnson a aparut nud in mai multe scene din ”Fifty Shades of grey“, dar si in filmul ”A Bigger Splash“:

Voi renunta oare la scenele nud atunci cand sanii mi se vor lasa? Nu stiu. Poate ca am o viziune mai europeana asupra acestor lucruri. Nu vreau sa vad pe cineva care poarta lenjerie intima in timpul unei scene de sex. Oamenii nu sunt imbracati atunci cand fac sex.“
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje