Ce actor a fost desemnat cel mai sexy barbat al anului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Editorii editiei britanice a revistei Glamour a desemnat cel mai sexy barbat al anului. Poate ca nu va asteptati la asta, dar acesta este Jamie Dornan, protagonistul filmului ”Fifty Shades of Grey”. In noiembrie, revista People l-a desemnat pe Dwayne Johnson cel mai sexy barbat din 2016.

Jamie-Dornan5.png

Tinand cont ca anul trecut Dornan castiga premiul Zmeura de Aur la categoria ”cel mai prost actor” pentru rolul din ”Fifty Shades of Grey”, unde interpreteaza un tanar miliardar cu preferinte din zona BDSM.

Jamie-Dornan-fifty-shades-of-grey-ebook.jpg

”Fifty Shades of Grey” este ecranizare cartii cu acelasi nume si implica scene de sex si practici sado-masochiste. Povestea relatiei dintre omul de afaceri instarit si tanara studenta a facut inconjurul lumii. Cat de bune sunt si cartea si filmul ramane de discutat.

When-You-Get-Lost-Paul-DreamyNightmarish-Eyes.gif

Jamie Dornan s-a nascut in 1983 in Irlanda de Nord si este actor, muzician si model. A interpretat rolul lui Axel von Fersen in filmul "Marie Antoinette" regizat de Sofia Coppola in 2006, iar apoi a aparut in mai multe seriale de televiziune, cum ar fi "The Fall" si "Once Upon A Time".1 comentariu

Ce actor a fost desemnat cel mai sexy barbat al anului
x
#1 -

Comentariu nou

Puteti sa nu mai fiti atat de limitati? 50 shades in sus, 50 shades in jos. Performanta lui din The Fall e extraordinara. Ochelarii de cal nu sunt bine vazuti in societate, da?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje