Ce a facut Brad Pitt de arata atat de bine dupa divort

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cand a aparut pe scena de la Globurile de Aur 2017, Brad Pitt a ridicat o sala in picioare si toata lumea a observat cat de bine arata actorul dupa divort.

Brad a slabit foarte mult si pare sa-si fi recastigat mojo-ul, iar asta e datorita faptului ca se preocupa din ce in ce mai mult de stilul sau de viata.

Se duce la sala, are grija ce mananca si se focuseaza foarte mult asupra lui.

1.jpg

He lost a bunch of weight. He’s focusing on himself again, watching what he eats and has a chef making him healthy meals. He’s exercising. He’s been outdoors a lot, hiking and walking. He’s had a lot of time to focus on himself. He does a lot of weight training. He’s dedicated to clean living and eating right, a spus o sursa.

Pe plan personal, el si Angelina Jolie au ajuns recent la un acord prin care au stabilit ca-si vor pastra detaliile despre divort departe de ochii oamenilor.

3.jpg

In ceea ce priveste sarbatorile care au trecut, o sursa a declarat celor de la Daily Mail ca actorul este extrem de trist.

He desperately misses having his kids with him for Christmas and New Year. He's broken down in tears so many times - he's not ashamed to cry anymore. Brad is like a broken man.

2.jpg

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje