Cara Delevingne si Jaden Smith vor juca intr-o versiune 'The Fault in Our Stars' varianta 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

A Year in the Life e o versiune 2017 a filmului pe care l-am indragit- The Fault in Our Stars cu Shailene Woodley si Ansel Elgort-o adaptare a romanului scris de John Green despre povestea a doi adolescenti bolnavi de cancer, care se indragostesc unul de altul si incearca sa isi traiasca povestea de dragoste.

A Year in the Life e despre un baiat de 17 ani, jucat de Jaden Smith si prietena lui, Cara Delevingne, care mai are doar un an de trait si cei doi incearca sa-si traiasca toata viata impreuna in doar un an de zile.

landscape-1488806661-gettyimages-481296530.jpg

Productia incepe anul acesta si este facuta de compania lui Will Smith, iar filmul ar trebui sa fie gata de proiectat undeva in 2018.

Cara Delevingne a capatat ceva experienta in cinema cu Paper Towns, Suicide Squad si Valerian and the City of a Thousand Planets, iar Jaden cu After Earth si The Pursuit of Happiness.

Cara Delevingne si Jaden Smith vor avea competitie grea, avand in vedere cu ce filme va fi inevitabil comparat A Year in the LifeThe Fault in Our Stars si chiar si Me, Earl and the Dying Girl.

film_review_the_fault_in_our_stars-5.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje