Brad Pitt si Angelina Jolie s-au reintalnit pentru prima data de la divort

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La 6 luni de la anuntarea divortului, Brad Pitt si Angelina Jolie s-au intalnit pentru prima data, semn ca relatia dintre cei doi incepe sa se amelioreze.

Apropierea dintre cei doi ar fi avut loc dupa ce un judecator insarcinat cu cazul a dispus ca documentele dosarului sa nu fie facute publice, la cererea lui Brad Pitt, pentru a evita sa iasa la iveala detalii intime ale casniciei lor.

media-147490005131063500.jpg

Din acel moment lucrurile au intrat pe un fagas normal si cei doi fosti soti se simt mai confortabil, fara presiunea constanta a presei. De fapt, o sursa apropiata actorului asigura ca Brad este mai fericit si se simte "usurat ca situatia nu mai este constant in obiectivul presei".

gty_brad_angelina_1_er_160920_mn_4x3_992.jpg

Atat Brad Pitt cat si Angelina s-au concentrat asupra proiectelor personale pentru a incerca sa uite totul. Angelina Jolie a pornit in turneu prin Europa ca emisar special al Inaltului Comisariat al ONU pentru Refugiati (UNHCR), in timp ce Brad Pitt petrece peste 15 ore pe zi inchis in studioul de arta al prietenului sau Thomas Houseago din Los Angeles pentru a uita de problemele divortului.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje