Brad Pitt s-a intors in casa in care a locuit cu Angelina. Ce se intampla cu relatia celor doi actori

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Negocierile si discutiile din divortul lui Brad Pitt si Angelina Jolie continua, chiar daca au trecut mai multe luni de la despartirea acestora.

Se pare ca Brad Pitt s-a intors in casa in care a locuit alaturi de fosta lui sotie, Angelina Jolie, si cei sase copii ai lor, aflata in cartierul Los Feliz din Los Angeles, pe care ar reamenaja-o pentru a-si creste sansele de a obtine custodie comuna.

brad-pitt-angelina-jolie.png

Actorul a parasit locuinta din Los Feliz, mutandu-se intr-un apartament inchiriat din Los Angeles, cand s-a despartit de sotia lui, Angelina Jolie, in luna septembrie. Actrita si copiii s-au mutat intr-o casa aflata intr-o comunitate protejata din Hidden Hills.

Totusi, fotografii realizate din avion arata ca autovehiculele actorului, in varsta de 53 de ani, au fost parcate in aceasta proprietate in ultimele saptamani, iar vecinii au confirmat pentru publicatie ca vedeta se afla acolo in cele mai multe zile.

angelina_brad_pitt_copii.jpg

Brad Pitt ar reface locuinta pentru a fi cat mai ”prietenoasa pentru copii”, cu scopul de a isi creste sansele pentru a obtine custodie comuna pentru copiii sai si ai Angelinei. Pana in prezent, actorul ar fi instalat doua trambuline mari, ar fi amenajat un loc de joaca, precum si o zona pentru skateboarding pentru cei mai mari copii ai sai.

Recent, actorii Angelina Jolie si Brad Pitt au anuntat ca vor apela la serviciile unui judecator privat pentru ca divortul lor sa fie finalizat departe de ochii publicului.

angelina-jolie-pitt-and-brad-pitt-pose-innovator-awards.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje