Brad Pitt o ataca dur pe Angelina Jolie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In ultimele acte depuse in instanta, Brad Pitt o ataca dur pe Angelina Jolie in legatura cu actiunea inconstienta a actritei de a dezvalui detalii intime din viata copiilor pe care ii au impreuna.

Acesta a spus si ca ”Angelina e lipsita de autocontrol” si a reinnoit cererea catre judecator prin care doreste ca litigiul in privinta custodiei copiilor sa ramana privat.

angelina-jolie-brad-pitt1.jpg

Revista People a obtinut mai multe documente, in care Pitt o acuza pe Jolie ca a compromis imaginea celor 6 copii ai cuplului dezvaluind numele terapeutilor care se ocupa de ei, precum si identitatea altor persoane din domeniul medical.

Brad-Angelina-kids-Main.jpg

Pe 18 decembrie, Brad Pitt si-a petrecut aniversarea varstei de 53 de ani alaturi de prieteni apropiati, insa apropiati ai actorului au declarat ca acesta nu si-ar fi vazut copiii.

Brad se straduieste sa nu faca valva si planuieste sa nu se afle in lumina reflectoarelor pana cand nu este finalizat divortul si custodia copiilor. Nu l-a interesat sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in vreun restaurant celebru. Brad nu va face nimic care sa interfereze cu lupta pentru custodie si nu doreste sa apara in ipostaze cum ca si-ar da intalniri romantice sau ca participa la petreceri. Atentia sa in prezent este de a se concentra pe sine si pe a-si reconsolida relatia cu copiii sai.”, a declarat un apropiat al actorului.

joliepitt_thumb.jpg

Judecatorul Instantei Superioare din Los Angeles Richard J. Burdge Jr. i-a respins cererea lui Brad Pitt de sigiliare a documentelor asupra luptei pentru custodie, iar o audiere va fi sustinuta pe 17 ianuarie.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Unde va place sa vedeti filme 3D in Bucuresti?
|Rezultate|Alte sondaje