Brad Pitt o ataca dur pe Angelina Jolie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In ultimele acte depuse in instanta, Brad Pitt o ataca dur pe Angelina Jolie in legatura cu actiunea inconstienta a actritei de a dezvalui detalii intime din viata copiilor pe care ii au impreuna.

Acesta a spus si ca ”Angelina e lipsita de autocontrol” si a reinnoit cererea catre judecator prin care doreste ca litigiul in privinta custodiei copiilor sa ramana privat.

angelina-jolie-brad-pitt1.jpg

Revista People a obtinut mai multe documente, in care Pitt o acuza pe Jolie ca a compromis imaginea celor 6 copii ai cuplului dezvaluind numele terapeutilor care se ocupa de ei, precum si identitatea altor persoane din domeniul medical.

Brad-Angelina-kids-Main.jpg

Pe 18 decembrie, Brad Pitt si-a petrecut aniversarea varstei de 53 de ani alaturi de prieteni apropiati, insa apropiati ai actorului au declarat ca acesta nu si-ar fi vazut copiii.

Brad se straduieste sa nu faca valva si planuieste sa nu se afle in lumina reflectoarelor pana cand nu este finalizat divortul si custodia copiilor. Nu l-a interesat sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in vreun restaurant celebru. Brad nu va face nimic care sa interfereze cu lupta pentru custodie si nu doreste sa apara in ipostaze cum ca si-ar da intalniri romantice sau ca participa la petreceri. Atentia sa in prezent este de a se concentra pe sine si pe a-si reconsolida relatia cu copiii sai.”, a declarat un apropiat al actorului.

joliepitt_thumb.jpg

Judecatorul Instantei Superioare din Los Angeles Richard J. Burdge Jr. i-a respins cererea lui Brad Pitt de sigiliare a documentelor asupra luptei pentru custodie, iar o audiere va fi sustinuta pe 17 ianuarie.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje