Brad Pitt este cercetat de politie pentru "abuz asupra copiilor"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie a fost si va fi unul intens mediatizat si lucrurile par ca abia "se incalzesc."

Dupa ce Jolie a depus actele si a precizat ca a luat aceasta decizie pentru "siguranta familiei sale", dar si ca-si doreste custodie unica asupra celor 6 micuti, situatia a luat-o putin razna.

Pitt a fost acuzat de "nervi incontrolabili, consum de iarba si alcool" si iata ca in prezent actorul este cercetat de politie pentru "abuz asupra copiilor".

Brad este investigat de politia si serviciile sociale din Los Angeles, deoarece se pare ca "si-ar fi abuzat fizic si verbal copiii intr-un avion privat".

Zvonurile sustin ca familia se afla in avion atunci cand actorul "s-a facut praf" si a inceput sa tipe fara sa se mai opreasca pana la aterizare.

Potrivit celor de la TMZ, acesta este episodul in care Angelina a hotarat ca lucrurile dintre ei doi trebuie sa inceteze.


Sursa foto

Se pare ca atat el, cat si Angie, au fost intervievati de autoritati si ca procedura se va extinde si la copii.

O sursa din anturajul vedetei sustine ca Brad ia lucrurile foarte in serios, insa ca nu s-a atins de cei mici. Ba mai mult, se pare ca Pitt este disperat si vrea sa-si salveze casnicia si chiar s-a oferit sa mearga la terapie pentru "consum de droguri si alcool".

5.png

He offered to improve and even go into intense therapy. The reality is Brad's still madly in love with Angelina. He adores her and never intentionally tried to hurt her. Yes, he did drink and smoke weed. And yes, they did have fights where he'd raise his voice. He knows he needs to improve and is trying to make himself a better person for the sake of the children.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje