Brad Pitt, aparitie pe covorul rosu la premiera Allied - prima declaratie dupa divort

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Brad Pitt a fost vazut pentru prima oara in public, dupa divortul de Angelina Jolie, la vizionarea filmului Moonlight, in Los Angeles. Filmul a fost produs de compania lui, Plan B, iar Brad, 52 de ani, a fost sustinut de prietena lui, Julia Roberts.

Cu toate astea, actorul a "infruntat" presa si fanii pentru prima oara de la scandalul cu sotia, pe 9 septembrie, tot in Los Angeles, atunci cand a aparut pe covorul rosu de la premiera filmului Allied.

Brad a venit insotit de colega lui de film, Marion Cotillard; Pitt arata intr-o forma de zile mari, nu purta verigheta si a fost sociabil atat cu presa, cat si cu fanii.

Nu a oferit niciun detaliu despre divortul in care este implicat, in schimb a dat o prima declaratie cu privire la acesta si a spus celor de la E! News:

It's really sweet, everyone has been really kind out here. It's really nice to have all the support.

Declaratia vine la cateva ore dupa ce Brad a fost achitat de acuzatia de abuz contra minorilor de catre departamentului pentru protectia copilului din Los Angeles.

In ciuda tuturor lucrurilor care se intampla in viata lui, Brad a fost binedispus, a stat la poze si a glumit cu Marion.

Brad nu a oferit niciun interviu si a specificat ca nu va acorda absolut niciunul pe toate durata promovarii filmului.

This was supposed to be the start of a big campaign push for Brad to finally win an acting Oscar but there's too much controversy for him to risk any publicity. It also doesn't help that there were rumours he had an affair with his co-star Marion Cotillard, which both deny.

Atunci cand divortul dintre Brad si Angelina a fost facut public, speculatiile cu privire la relatia dintre actor si Cotillard nu au incetat sa apara. Ea a fost nevoita sa rupa tacerea si sa spuna ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil pe care-l are cu iubitul ei din 2007, Guillaume Canet.

Loads of chat show studios are gutted as they had him booked to come on and dozens of journalists have had their interviews scrapped. They are also being briefed not to ask anybody else associated about the film about Brad's personal life. His team look very likely to pull the plug on him even walking the red carpet in Los Angeles.

They know it's important he been seen to support the film but this is a huge crisis for him and the current tactic is to lie low. If he does appear, he'll not say a word to any media and sneak in a side door, a continuat sursa.


Sursa foto

In prezent, Angie a primita custodia copiilor, insa acum, dupa ce Brad a fost achitat de serviciile sociale, planuieste sa lupte pentru custodia comuna.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje