Bella Hadid, cazatura de toata frumusetea pe podiumul de la New York Fashion Week

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bella Hadid a avut parte de o cazatura de toata frumusetea in timpul prezentarii de moda pentru Michael Kors, pe podiumul din cadrul New York Fashion Week.

Modelul in varsta de 19 ani a purtat tocuri de 15 cm si a fost insotita pe podium de Kendall Jenner, Joan Smalls si Romee Strijd (care au reusit sa ramana drepte).

Cazatura Bellei a avut parte si de un public pe cinste, din care nu au lipsit actritele Emily Blunt si Sienna Miller, dar nici editorul Vogue, Anna Wintour.

Dupa incident, tanara a postat pe contul sa de Instagram o fotografie cu picioarele sale, in care a multumit tuturor celor care au sustinut-o.

Bella este una dintre modelele de succes ale acestei generatii, insa in ultimul an a luat lucrurile destul de incet, iar asta pentru ca a fost diagnosticata cu boala Lyme.

Hadid nu este singurul model care a cazut de-a lungul anilor. Spre exemplu, atunci cand Naomi Campbell a cazut la prezentarea lui Vivienne Westwood din Paris, in 1993, evenimentul a fost pe prima pagina a publicatiilor din toata lumea.

Naomi insa nu a fost afectata si a ras mult dupa incident; ba mai mult, cazatura a facut-o si mai celebra.

Asadar, astfel de intamplari ii afecteaza si pe cei mai buni, dar, pana la urma, tot raul este spre bine, nu?


Sursa fotoNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje