Au aparut primele imagini din Passengers cu Jennifer Lawrence si Chris Pratt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Passengers, drama, aventura, sci-fi cu Jennifer Lawrence si Chris Pratt a postat primele imagini din film. 
Am primit primele vesti despre productie cu peste un an in urma si de atunci am tot asteptat mai multe informatii, mai ales foto si video.

In Passengers, Aurora (Jennifer Lawrence) si Jim Preston (Chris Pratt) sunt transportati, impreuna cu mii de oameni pe o planeta colonizata. Din cauza unei defectiuni in spatiile pentru dormit, cei doi se trezesc cu 60 de ani mai devreme.

1471266811-syn-esq-1471101890-passengers2.jpg

Premisa filmului ar fi fost suficienta pentru a ne capta atentia si a ne intarata asteptarile, dar imaginea ca cea mai tanara actrita care a castigat premiul Oscar va interpreta acest personaj aflat intr-un moment de criza complex, alaturi de Chris Pratt, rebelul din Guardians of the Galaxy, ne-a facut sa trecem instantaneu Passengers pe Watch List.

I honestly couldn't ask for a better cast. They're so great together, and both of them are so hard-working. They take the characters so seriously and bring so much to the roles with charm and intelligence and charisma. They really went for it and it is phenomenal to watch. A declarat regizorul Morten Tyldum.

Filmul va avea premiera in Romania pe 30 decembrie.

1471266810-syn-esq-1471101696-passengers1.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje