Ashton Kutcher a tinut un discurs foarte emotionant si sincer despre importanta combaterii exploatarii sexuale a copiilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ashton Kutcher nu se limiteaza doar la rolul de actor, ci este un puternic activist si sustinator pentru drepturile omului. In cadrul unei audieri care a avut loc pe 15 februarie in Senatul american, Ashton a spus ca a sosit timpul pentru ca "societatea si guvernul sa ii apere pe cei vulnerabili".

Vizibil emotionat, actorul in varsta de 39 de ani, a vorbit in calitate de presedinte al Thorn, o companie care produce un software ce contribuie la localizarea victimelor abuzurilor.

Kutcher a spus ca in aceasta calitate a fost  expus la anumite lucruri "pe care nicio persoana nu ar trebui sa le vada".

I’ve been on FBI raids where I’ve seen things that no person should ever see. I’ve seen video content of a child that’s the same age as mine being raped by an American man that was a sex tourist in Cambodia. And this child was so conditioned by her environment that she thought she was engaging in play.

1.jpg

Potrivit dezvaluirilor sale, unul dintre instrumentele create de compania sa este Spotlight, un software ce a contribuit la identificarea a peste 6.000 de victime in doar sase luni.

Programul a fost dezvoltat dupa publicarea in 2012 a unui sondaj care a descoperit ca 63% dintre minorii care au cazut victime acestor abuzuri au fost vanduti si cumparati online.

3.jpg

Ashton are doi copii impreuna cu sotia lui, Mila Kunis, si a spus ca doreste sa ajute toate victimele din lumea intreaga prin intermediul activitatii sale din cadrul companiei Thorn si a dezvaluit ca a fost extrem de afectat de imaginile pe care le-a vazut.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje