Angelina Jolie a vorbit pentru prima data despre ”divortul dificil” de Brad Pitt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru prima data, Angelina Jolie a vorbit in public despre divortul de Brad Pitt, care a tinut in ultimele luni prima pagina a ziarelor.

Aceasta se afla in Cambodia, la premiera filmului sau ”First They Killed My Father”, cand a dat un interviu pentru BBC 4.

stiati_ca.jpg

Jolie a fost vizibil emotionata vorbind despartirea dificila, dar a insistat ca acestia vor ramane tot timpul o familie:

Nu vreau sa spun prea multe despre asta decat ca a fost o perioada foarte dificila si ca suntem o familie, vom fi mereu o familie. A fost extrem de dificil. Multi oameni sunt pusi in fata unei astfel de situatii. Intreaga mea familie a trecut prin momente grele.”

0436484819angelinajolie-bbc.jpg

Un proces pentru custodia copiilor a fost dezvaluit in mass media dupa ce Jolie a depus divortul de Pitt in septembrie 2016 si a solicitat custodia integrala a celor sase copii ca urmare a unui presupus incident la bordul avionului privat al lui cuplului, dupa ce acestia se intorceau in Los Angeles din Franta.

angelina-jolie-maddox-759.jpg

Jolie a avut un discurs emotionant referitor la legatura sa profunda cu Cambodia:

Nu-mi gasesc cuvintele pentru a exprima ce inseamna pentru mine ca mi s-a acordat privilegiul de a spune o parte din povestea acestei tari. Filmul nu a fost facut pentru a se centra pe ororile din trecut, ci pentru a sarbatori anduranta, bunatatea si talentul acestui popor."

angelina-jolie-unbroken.jpg

Cel mai recent film al Angelinei Jolie, ”First They Killed My Father” este o relatare prin ochii unui copil a genocidului din timpul regimului criminal a lui Pol Pot. 

La premiera filmului sau, actrita a fost insotita de copiii ei: Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10 si de gemenii in varsta de opt ani Knox si Vivienne.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Unde va place sa vedeti filme 3D in Bucuresti?
|Rezultate|Alte sondaje