Angelina Jolie a vorbit pentru prima data despre ”divortul dificil” de Brad Pitt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru prima data, Angelina Jolie a vorbit in public despre divortul de Brad Pitt, care a tinut in ultimele luni prima pagina a ziarelor.

Aceasta se afla in Cambodia, la premiera filmului sau ”First They Killed My Father”, cand a dat un interviu pentru BBC 4.

stiati_ca.jpg

Jolie a fost vizibil emotionata vorbind despartirea dificila, dar a insistat ca acestia vor ramane tot timpul o familie:

Nu vreau sa spun prea multe despre asta decat ca a fost o perioada foarte dificila si ca suntem o familie, vom fi mereu o familie. A fost extrem de dificil. Multi oameni sunt pusi in fata unei astfel de situatii. Intreaga mea familie a trecut prin momente grele.”

0436484819angelinajolie-bbc.jpg

Un proces pentru custodia copiilor a fost dezvaluit in mass media dupa ce Jolie a depus divortul de Pitt in septembrie 2016 si a solicitat custodia integrala a celor sase copii ca urmare a unui presupus incident la bordul avionului privat al lui cuplului, dupa ce acestia se intorceau in Los Angeles din Franta.

angelina-jolie-maddox-759.jpg

Jolie a avut un discurs emotionant referitor la legatura sa profunda cu Cambodia:

Nu-mi gasesc cuvintele pentru a exprima ce inseamna pentru mine ca mi s-a acordat privilegiul de a spune o parte din povestea acestei tari. Filmul nu a fost facut pentru a se centra pe ororile din trecut, ci pentru a sarbatori anduranta, bunatatea si talentul acestui popor."

angelina-jolie-unbroken.jpg

Cel mai recent film al Angelinei Jolie, ”First They Killed My Father” este o relatare prin ochii unui copil a genocidului din timpul regimului criminal a lui Pol Pot. 

La premiera filmului sau, actrita a fost insotita de copiii ei: Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10 si de gemenii in varsta de opt ani Knox si Vivienne.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje