Al Capone, cel mai mare mafiot al tuturor timpurilor, va fi intruchipat pe ecran de Tom Hardy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Filmul ”Fonzo”, scris si regizat de Josh Trank, cunoscut pentru Fantastic Four, il va avea in prim plan pe Al Capone. Sa ne asteptam, asadar, la spalare de bani, crime si tot felul de afaceri murdare in acest nou film, in care rolul celui mai cunoscut mafiot din toate timpurile va fi jucat de Tom Hardy.

Tom-Hardy-beardy.jpg

”Fonzo” se va concentra pe ultimele zile din viata lui Al Capone, care a murit in 1947, la varsta de 48 de ani. Dupa aproape 10 ani de inchisoare,  Capone sufera de dementa, iar trecutul violent incepe sa il bantuie.

Fonzo va etala mitul si cunostintele necurate ale rau-famatului Al Capone, gangsterul suprem, ce va fi jucat de talentul Tom Hardy", a spus un reprezentat al echipei de productie.

pjimage-232.jpg

Alphonse Gabriel "Al" Capone, fiu al unor fosti imigranti italieni, a fost unul dintre cei mai cunoscuti gangsteri americani din anii 1920-1930 si nu ne putem inchinui actor mai potrivit decat Tom Hardy pentru a-l intruchipa.

27A4478200000578-3042431-image-a-49_1429212827560.jpg

Din cele mai recente filme de succes ale lui Hardy amintim doar Mad Max, The Dark Knight Rises sau The Revenant.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje