Agentii lui Pierce Brosnan si Jude Law, invitati la conferinta Managing Talents - Les Films de Cannes a Bucarest 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Agenti care au gestionat carierele unor celebritati si directori de casting renumiti vor fi prezenti pe 22 octombrie la Bucuresti, la conferinta Managing Talents, in cadrul festivalului Les Films de Cannes a Bucarest (14 – 23 octombrie).

Managing Talents va aborda cele trei meserii care pun in valoare actorul – managerul, agentul si directorul de casting -, precum si subiectul reprezentarii regizorilor de cinema.

Invitatii conferintei sunt Ilene Feldman (talent manager, LBI Entertainment, SUA), Avy Kaufman (director de casting, SUA), Richard Cook (Lisa Richard Agency, Irlanda), Georg Georgi (Das Imperium, Germania).

Ilene Feldman (LBI Entertainment) este unul dintre cei mai cunoscuti si influenti agenti din Statele Unite, cu nume ca Ryan Gosling, Colin Farrell, Terrence Malick, Yorgos Lanthimos, Jude Law, Lily Collins, Dave Matthews sau Amat Escalante in portofoliu.

In trecut, i-a reprezentat pe Angelina Jolie, Brian Cox sau Chris Isaak, iar la inceputul carierei, in anii 80, a semnat contracte cu actori necunoscuti la acea vreme, cum ar fi Nicholas Cage sau Johnny Depp. A avut propria agentie timp de 19 ani.

Director de casting cu 30 de ani de experienta, Avy Kaufman a colaborat cu regizori celebri precum Ang Lee, Robert Redford, Steven Spielberg, Ridley Scott, Wong Kar-wai, Lars von Trier si a semnat castingul pentru mai mult de 150 de productii, printre care Life of Pi (2012), Lincoln (2012), Shame (2011), American Gangster (2007), Brokeback Mountain (2005) sau The Sixth Sense (1999). In 2005, a primit trofeul Hollywood Casting Director of the Year la Hollywood Film Festival, iar in 2008 a castigat Premiul Emmy pentru pilotul serialului Damages.

Richard Cook este unul dintre fondatorii agentiei irlandeze The Lisa Richards Agency, creata in 1989 ca agentie de reprezentare in teatru si devenita intre timp una dintre cele mai importante din Europa. In 27 de ani, agentia s-a extins si la Londra si reprezinta actori, comedianti, scenaristi, regizori, designeri, compozitori, prezentatori. In portofoliu, alaturi de actori precum Cillian Murphy, Aidan Turner si Pierce Brosnan, se afla si Vlad Ivanov. Richard Cook este si directorul artistic al Subtitle Film Fest, precum si fondatorul Cat Laughs Comedy Festival in Kilkenny, Irlanda, unul dintre cele mai importante festivaluri de comedie.

Georg Georgi vine din Berlin si este fondatorul Das Imperium, o agentie care reprezinta numerosi actori europeni, printre si Cosmina Stratan, premiata la Cannes pentru rolul din Dupa dealuri, de Cristian Mungiu. Este, totodata, unul dintre fondatorii Tryangle Inspiration Pictures GmbH, o casa de productie de continut transmedia & branded entertainment pentru filme si seriale.

Managing Talents se adreseaza actorilor, regizorilor, directorilor de casting, distribuitorilor, producatorilor, studentilor de la facultatile de profil, jurnalistilor, cinefililor. Conferinta isi propune sa contribuie la formarea unei generatii de specialisti capabili sa se adapteze cu usurinta la ritmul de lucru si practicile internationale, sa-i informeze pe tinerii actori si regizori despre ce inseamna talent management, sa le ofere contextul unor intalniri si potentiale colaboraricu reprezentantii straini.

Intrarea la eveniment se va face pe baza unui bilet de 50 de lei. Biletele vor fi puse in vanzare pesite-ul www.eventbook.ro si la casa de bilete a Cinema Elvire Popesco.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje