Acoperisul de Sticla sarbatoreste 2 ani si ne invita la petrecerea Old Hollywood for New Site

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Publicatia online Acoperisul de Sticla a implinit doi ani de texte cool despre filme hot si ne invita joi, de la ora 20:00, la Manasia Hub (citeste cronica)unde va avea loc party-ul Old Hollywood for New Site.

Tema petrecerii va fi cinemaul din Epoca de Aur a Hollywood-ului: seara va incepe cu proiectia eseului video Our Stars de Mark Rappaport si va continua cu muzica selectionata de trei tineri cineasti romani - Ivana Mladenovic, Paul Negoescu si Tudor Jurgiu.

unnamed.jpg

Donatia recomandata este de 15 lei si va fi folosita pentru imbunatatirea site-ului.

Am pus bazele revistei online crezand ca cel mai usor sa ne tinem de scris si sa progresam e sa avem o platforma ferita de presiuni comerciale si restrictii editoriale foarte rigide. Doi ani mai tarziu, formam un grup de cinefili pasionati care sunt la zi cu ce filme ruleaza in sali & in festivaluri si vor sa vorbeasca despre ele. Cred ca progresul de pana acum e un succes, dar ca in multe alte situatii, lucrurile trebuie sa se schimbe ca sa ramana la fel. Irina Trocan-Coordonatoare Acoperisul de Sticla.

3380136472Capture.JPG

Asa ca puneti-va cele mai calduroase incaltari de dansat si join us joi la Manasia pentru a sustine Acoperisul de Sticla.

Acoperisul de Sticla este o revista online axata pe cultura media, TV si cinematografica, ce isi propune sa discute mediile audio-vizuale atat formal, cat si ideologic. Colaboratorii site-ului sunt majoritar absolventi si studenti ai sectiilor de Comunicare Audiovizuala si Filmologie ale UNATC, redactand pro bono cronici si eseuri despre filme clasice sau contemporane. De-a lungul celor doi ani, redactorii Acoperisului au scris despre filme prezentate in cele mai importante festivaluri de film romanesti precum TIFF, Les Films De Cannes a Bucarest, NexT IFF, BIEFF si Anim’est, dar si despre filme prezentate in festivaluri internationale precum cele de la Cannes, Berlin, Rotterdam, Varsovia si Karlovy Vary.

Mai multe informatii: redactie@acoperisuldesticla.ro
 www.acoperisuldesticla.ro
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje