A doua editie DokStation, dedicata lui David Bowie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In perioada 14-17 septembrie 2017, va avea loc a doua editie a DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de documentare muzicale din Bucuresti.

Proiectiile, concertele, evenimentele si atelierele pentru copii si tineri se vor desfasura in mai multe cartiere ale capitalei.

A doua editie DokStation este dedicata muzicianului britanic David Bowie, care ne-a parasit pe 10 ianuarie 2016.

Programul special va contine urmatoarele titluri: clasicul Ziggy Stardust And the Spiders from Mars (1973) de D.A. Pennebaker, filmul ultimului concert din 3 iulie 1973, in persona lui Ziggy, David Bowie: Five Years (2013) de Francis Whately, documentar ce acopera cinci dintre cei mai importanti ani ai carierei lui Bowie, David Bowie: The Man Who Stole The World (2016) de Elena Carmen si Billy Simpson, primul documentar-omagiu de dupa disparitia lui Bowie, si David Bowie: The Last Five Years (2017) de Francis Whately, documentar despre ultimele doua albume “The Next Day” si “Blackstar” si despre musicalul de pe Broadway, “Lazarus”.

DokStation se adreseaza atat publicului pasionat de film si muzica, cat si comunitatilor cartierelor bucurestene.

In cele patru zile, DokStation va avea un program alcatuit din filme documentare recente, in premiera in Romania, care descopera povesti despre muzica – povesti din studio, de pe scena si din culise, povesti despre muzici, vorbe si viziuni, povesti ale unor muzicieni cu esecurile si succesele lor.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje