A aparut trailerul la ”Barry”, un film biografic despre tineretea lui Barack Obama

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nici nu si-a terminat bine mandatul de presedinte SUA, ca Barack Obama are parte de un al doilea film bazat pe viata lui. ”Barry” este produs de Netflix si a avut premiera la Toronto Film Festival, unde a primit cronici pozitive.

barry_01.jpg

Obama s-a nascut in 1981 in Honolulu si a studiat la Occidental College din Los Angeles, inainte sa se transfere la Columbia University. Aici are loc actiunea filmului, despre care s-a spus ca spune o poveste emotionanta despre rasa si identitate in America.

43111.jpg

Acesta este al doilea film despre anii de formare ai presedintelui Barack Obama. In august a aparut ”Southside with You”, care trateaza primele intalniri dintre acesta si viitoarea prima doamna Michelle Obama, care atunci era avocat la o firma importanta de avocatura din Chicago.

Se intampla rar ca un presedinte sa aiba parte inca din timpul vietii de atatea filme care sa ii fie dedicate. Nici macar Abraham Lincoln sau George Washington, care au fost personalitati cheie ale politicii SUA nu au devenit personaje de film. George W. Bush a fost fictionalizat, dar intre acest ”Barry” si filmul din 2006 ”Death of a President”, care avea loc in viitor si in care era vorba despre asasinarea lui Bush, e o diferenta destul de mare.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje