Zvonuri despre un nou Sex and the City cu Blake Lively in locul lui Sarah Jessica Parker

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Serialul "Sex and the City" a fost chiar simpatic, filmul a venit ca o urmare fireasca, dar partea a doua nu are nicio scuza. Acum exista zvonuri ca se pregateste un al treilea film inspirat din cartea lui Candace Bushnell, "The Carrie Diaries", povestea tinerei Carrie, personajul lui Sarah Jessica Parker.

Pentru ca personajul va fi transportat in adolescenta si am vazut toti cam cum arata Parker si ca nu avea cum sa pacaleasca pe nimeni, vedeta din Gossip Girl, Blake Lively, a fost propusa pentru acest rol al tinerei in drumul spre glam si fab. Blake Lively are un an bun: dupa ce s-a lansat in serialul cu printese din Upper East Side, actrita a avut un rol (foarte slab, zicem noi) si in The Town si in Green Lantern.

Nu exista nimic sigur, doar zvonuri de Hollywood, asa cum spune si un inside man despre acest posibil proiect: "There are no plans to bring SJP and the other girls back together in the old format. The prequel is about breathing new life into the story and exploring Carrie’s first few months in NYC and the beginning of her relationship with an older man.”

"The Carrie Diaries" dezvaluie cum s-au cunoscut cele 4 fete, cum a obtinut Carrie job-ul la Cosmo si alte picanterii de culise. Acum, sa vedem ce ramane la nivel de zvon si ce nu. 

sursa: screencrave.com


2 comentarii

Zvonuri despre un nou Sex and the City cu Blake Lively in locul lui Sarah Jessica Parker
Mihai
#1 -

wait, what?

in The Figher era alta gagica

Zvonuri despre un nou Sex and the City cu Blake Lively in locul lui Sarah Jessica Parker
Irina
#2 -

oops

Era The Town, sorry, eram cu gandul in alta parte.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje