Warner Bros. va realiza filmul LEGO

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Warner Bros. va realiza filmul LEGO, hotarare luata dupa o lunga perioada de gandire, iar regia ii va apartine lui Chris McKay (Robot Chicken). Conform Variety, piesele de LEGO vor fi aduse pe marele ecran in 2014.

Imaginat ca un hibrid cu elemente de animatie si de live-action, filmul va avea o poveste conceputa de scenaristii peliculei Cloudy with a chance of meatballs, Phil Lord si Chris Miller, in timp ce efectele vizuale vor intra in grija studioului Animal Logic care a dat nastere productiei de succes Happy Feet.

Warner Bros. se afla acum intr-un proces de documentare, realizand o serie de intruniri in Danemarca pentru a discuta cu cei din conducerea companiei LEGO despre cum va fi realizat filmul. Detaliile legate de scenariu si de distributie vor fi furnizate abia in luna ianuarie. Intre timp, Phil Lord si Chris Miller se pregatesc de lansarea in 2012 a peliculei pe care ei au regizat-o sub patronajul Sony, 21 Jump Street.

Piesele LEGO si omuletii galbeni au fost de-a lungul timpului personajele principalele ale jocurilor video, multe dintre ele avand la baza filme celebre precum Batman, Star Wars sau  Indiana Jones. In 2010, Universal a lansat si o pelicula inspirata tot de LEGO care, insa, a ajuns direct pe DVD, intitulata The Adventures of Clutch Powers

Credeti ca varianta Warner Bros. a unui film despre piesele LEGO va avea succes?

 

Din aceeasi serie: Nominalizarile la Oscar in piese LEGO.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje