Veste de la George Lucas: o sa avem Star Wars 3D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Fani ai galaxiei, cetateni ai Imperiului, uniti-va in ochelari si bucurati-va: seria Star Wars o sa apara si in 3D. George Lucas, mintea din spatele isteriei Star Wars, a anuntat ca in 2012 ne pandeste sfarsitul unei ere clasice si ca urmeaza una tridimensionala. Primul film inscris la metamorfoza este "The Phantom Menace", programat in varianta 3D pentru anul 2012.

Daca primul film facut cu tehnologii moderne va avea succes, vor urma la retusat si celelalte 5 filme si vom avea pe ecrane in fiecare an un alt Star Wars cu vesminte noi. Intre filme exista aceasta pauza de un an pentru ca George Lucas vrea ca fiecare productie sa fie realizata dupa ultimele tehnici si nu vrea sa rateze nicio bunatate in materie de efecte speciale.

Din acelasi univers Star Wars se anunta si modificarea filmelor in sistem Blu- ray pe care sunt pregatite secvente care nu au cunoscut ecranul, dar si documentare "Making of". Aceste goodies de la domnul Lucas vin la anul. 

Nu stim care sunt reactiile fanilor Star Wars si daca sunt entuziasmati de veste, asta vrem sa aflam chiar de la voi. Raspunsul il asteptam daca ti-a placut seria Star Wars cu toate episoadele ei:

     
The Phantom Menace  Attack of the Clones  Revenge of the Sith

      
A new hope            The Empire Strikes Back   Return of the Jedi

sursa: nme.com3 comentarii

Veste de la George Lucas: o sa avem Star Wars 3D
lumi
#1 -

Comentariu nou

Sincer,chiar ma intrebam cit mai dureaza trecerea la 3D a unei povesti spuse cu mult talent si imaginatie si care,de ce sa nu recunosc,m-a transformat in fan

Veste de la George Lucas: o sa avem Star Wars 3D
Bubu
#2 -

Super

Dar eu astept cu interes Stapanul Inelelor 3D :)

Veste de la George Lucas: o sa avem Star Wars 3D
lumi
#3 -

Comentariu nou

Bine,acum poate va aparea si o carte de bucate 3D

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje