Twilight: Breaking Dawn, prima piesa de pe coloana sonora de la Bruno Mars

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Twilight: Breaking Dawn si-a gasit prima piesa de pe coloana sonora. Bruno Mars este primul artist anuntat pana acum care va face parte din "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 Original Motion Picture Soundtrack", cu melodia "It Will Rain", conform MTV.

Melodia lui Bruno Mars va fi pusa la dispozitie din 8 noiembrie, cu doar zece zile inainte de premiera peliculei Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I pentru care avem deja o colectie de imagini si trailer-ul oficial.

In 2008, primul Twilight s-a bucurat de colaborarea cu formatia Paramore pentru lead single-ul "Decode", vandut in peste un milion de copii si nominalizat la Premiile Grammy in 2010 pentru cel mai bun cantec compus pentru un film. In 2010 o alta melodie  facea senzatie pe coloana sonora a Sagai Amurg: Eclipsa , "Neutron Star Collision (Love Is Forever)" de la Muse. Nici vampirul-protagonist, Robert Pattison nu a stat departe de coloana sonora a peliculelor in care joaca, contribuind pentru Amurg cu melodia "Let Me Sign".

 

O scurta parte din piesa "It Will Rain" de la Bruno Mars, un mic teaser audio puteti asculta mai jos:Ce ziceti: acelasi succes si pentru viitoarea piesa semnata de Bruno Mars?
2 comentarii

Twilight: Breaking Dawn, prima piesa de pe coloana sonora de la Bruno Mars
Barti
#1 -

Vrei sa vinzi un produs ?
Twilight: Breaking Dawn, prima piesa de pe coloana sonora de la Bruno Mars
putas
#2 -

re

Many thanks for your good publish. I'll take the notes you've written.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje