The Adjustment Bureau- poveste, trailer si soundtrack catchy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
The Adjustment Bureau aduce din nou la lumina oameni care controleaza tot, freaks with hats care nu se duc sa fumeze un trabuc intr-o sala de jazz pentru ca au alte planuri: sa se joace cu destinele oamenilor dupa scheme complicate numai de ei stiute. 

Pe cat de bine suna sa avem un nou film cu oameni care se joaca de-a Dumnezeu, filmul lui George Nolfi e mai mult o poveste de dragoste si o alergatura prin New York pentru ca personajele lui Matt Damon si Emily Blunt sa aiba parte de happy end-ul mult dorit. In fuga amorezatilor trebuie sa lupte contra Destinului programat de Adjustment Bureau, oameni care le vegheaza fiecare stranut si care le pot controla fiecare fir de par.

Romantic si palpitant, speram ca filmul sa se axeze mai mult pe partea de thriller si pe oamenii cu palarii care stiu tot si nu neaparat pe povestea de dragoste dintre un politician si o balerina (hmm, nici Parisul n-a vazut o astfel de pereche formata dintr-o artista si un rational politic).  

Trailer-ul a aparut de ceva timp, dar, daca nu l-ai vazut, noi zicem ca merita un click. Si ca sa intri si mai bine in atmosfera, recomandam si OST-ul pentru The Adjustment Bureau (e la fel de jazzy si seamana foarte mult cu cel de la Mad Men). 

 

Posterul arata cam asa cu umbra bantuitoare care vegheaza de peste tot:


sursa foto: iwatchstuff.com
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje