Ted, un nou film de la creatorul Family Guy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Seth MacFarlane, creatorul Family Guy, American Dad si a altor comedii de succes, ataca marile ecrane in 2012 cu un nou film amuzant: Ted. Chiar daca producatorul ne-a obisnuit cu serialele, suntem siguri ca si productia programata pentru 2012 va avea acelasi umor ironic si acid ca cel cu care ne-a obisnuit MacFarlane.

La scenariu regizorul a lucrat cu aceiasi oameni care au scris poantele delicioase si pentru hit-ul Family Guy, Alec Sulkin si Wellesley Wild. Din distributie, cel mai probabil, in Ted il vom vedea pe Mark Wahlberg care poarta discutiile finale pentru aparitia in film. Seth MacFarlane isi imprumuta inca o data vocea pentru unul dintre personaje. Din distributie s-a anuntat si Mila Kunis, vocea lui Meg Griffin din Family Guy.

Povestea filmului suna cam asa: un om in toata firea se trezeste ca o dorinta din copilarie i se indeplineste in final. Mai exact, ursuletul de plus pe care il are de mic prinde viata mai ceva ca Pinocchio, lucru care complica viata barbatului. In ce fel si ce se va intampla mai departe urmeaza sa aflam cand o sa avem mai multe detalii si un trailer.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje